Štatistika v doprave - Moravčík, Tomáš
Štatistické zisťovanie v doprave. Platná legislatíva. Charakteristika spravodajskej jednotky. Práva a povinnosti spravodajských jednotiek. Základné povinnosti spravodajských jednotiek. Základné oblasti štatistického zisťovania v doprave. Štatistické výkazy. Sankcie za neplnenie povinností spravodajskej jednotky.