Spaľovne odpadu v kontexte riešení zelenej a reverznej logistiky - Dupaľ, Andrej
Problémy súvisiace so spaľovaním odpadu v Slovenskej republike. Program odpadového hospodárstva SR na roky 2006 až 2010. Úlohy do roku 2010. Spaľovanie odpadu. Celkový počet spaľovní v SR podľa druhov a ich umiestnenia v krajoch.