Využití simulace při analýze podnikových procesů - Dlouhý, Martin
Úvaha o vzťahu medzi simuláciou podnikových procesov a ostatnými manažérskými metódami. Základné princípy a možnosti simulácie v podnikovej praxi. Vymedzenie manažérskych metód. Praktické príklady v ktorých dochádza k prepojeniu princípov známych zo simulácií a z manažérskych metód.