Logistika rádioaktívneho odpadu
Zneškodnenie rádioaktívneho odpadu, jeho izolácia od biosféry v úložiskách. Umiestnenie rádioaktívnych odpadov v dočasnom úložisku - v medzisklade. Mokrý spôsob skladovania. Suché skladovanie. Logistika vyhoretého paliva z jadrovej elektrárne. Transport podľa prísnych pravidiel.