Povaha čínského obchodního jednání na válečném poli či mezi gentlemany - Odehnalová, Jitka
Vplyv čínskej filozofie na súčasné správanie sa čínskej populácie, hodnotové vzory a ideály. Kultúra obchodného vyjednávania v Číne. Zásady vhodné pre rokovania s čínskými obchodnými partnermi.