K problematike komerčného poistenia podnikateľov - Drugdová, Barbora
Podnikateľské riziko, charakteristika. Komerčné poistenie podnikateľov poisťuje majetok a záujmy podnikateľa. Poistné produkty pre podnikateľov v komerčných poisťovniach na slovenskom poistnom trhu.