Klastrové iniciatívy v kontexte inovačnej výkonnosti - Pásztorová, Jana, 1960-
Analýza inovačného prostredia SR. Sledovaných bolo 29 indikátorov, 7 dimenzií inovačného vývoja. Súhrnný inovačný index 2008 rozdeľuje krajiny EÚ do štyroch skupín - inovační lídri, inovační nasledovníci, mierni inovátori, dobiehajúce krajiny. Slovensko patrí do štvrtej skupiny. Výdavky verejného sektora na vedu a výskum (Česko, Slovensko, EÚ). Klastrové iniciatívy a ich význam..