Vývoj sobášnosti na Slovensku v rokoch 1919-1937 - Šprocha, Branislav
Úloha sobáša a sobášnosti na Slovensku. Sobášnosť pred druhou svetovou vojnou. Intenzita sobášnosti slobodných. Miery sobášnosti slobodných a časovanie vstupu do manželstva. Sobášnosť vyššieho poradia - opakované sobáše. Tabuľky sobášnosti slobodných.