Role pojistných matematiků v rámci Solventnosti II - Lozsi, Imrich
Funkcie poistného matematika v rámci Solventnosti II. Európske aktuárske asociácie (Groupe Cosultatif) a CEIOPS. Hlavné body z návrhu Groupe Consultatif. Spolupráca českej spoločnosti aktuárov (ČSpA) pri zavedení direktív Európskej únie do českej legislatívy.