Šrotovné a jeho význam pre ekonomiku - Andrejkovič, Marek
Prínosy šrotovného sú prezentované väčšinou z politickej roviny. Autori sa zameriavajú na poskytnutie určitých základných odporúčaní spôsobov merania prínosu šrotovného na hospodárstvo zvolenej krajiny. Dopady šrotovného sledujú tak z ekonomického hľadiska na štátny rozpočet, ako aj z pohľadu predaja vozidiel.