Ochrana spotrebiteľa v leteckej doprave - Novacká, Ľudmila, 1953-
Subjekty, ktoré sa angažujú v ochrane spotrebiteľa na medzinárodnom trhu leteckej dopravy. Základné okruhy ochrany spotrebiteľa a jej porušovanie v leteckej doprave.