Klasifikácia majetku a bilančný princíp (spájanie teórie s praxou) - Maděra, František
Problémy triedenia majetku a bilančného princípu v súvahe slovenských podnikateľských subjektov. Vybrané didaktické problémy výučby týchto tematických celkov. Autor upriamuje pozornosť najmä na klasifikáciu majetku, ktorá vytvára predpoklady pre aplikáciu bilančného princípu a bilančnej rovnice.