Prehľad peňažných tokov ako súčasť účtovnej závierky - Hvastová, Jozefína, 1969-
Príspevok poukazuje na úlohu a dôležitosť prehľadu peňažných tokov ako významného zdroja informácií komparáciou požiadaviek na zostavovanie tohto výkazu v slovenských podmienkach a IAS 7.