Teoretické aspekty konkurenčnej výhody a konkurencie - Hudáková, Ivana, 1976-
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť a konkurenčná výhoda. Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na podniky. Ťažko a ľahko zdolateľné prekážky v období globálnej finančnej a hospodárskej krízy. Protikrízové opatrenia v Slovenskej a Českej republike.