Úvahy o modernizácii riadenia a prehodnotení úloh Medzinárodného menového fondu - Karasová, Eva
Finančná a ekonomická kríza a zmeny v MMF. Súčasné úlohy MMF. Modernizácia a G-20. Návrhy na zmeny v riadiacich štruktúrach.