Ďalšie profesijné vzdelávanie - významná súčasť rozvoja znalostí v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
V súčasnosti sa znalosti stávajú kľúčovou podmienkou rozvoja každého subjektu. Vzniká potreba čo najefektívnejšieho zaobchádzania s vedomosťami a s ďalšími formami intelektuálneho kapitálu ako skrytými aktívami podniku. Znalosť má rôzny význam a hodnotu v závislosti od času, miesta a predpokladov toho, kto s ňou pracuje. Na rozvoji znalostí v podniku sa významnou mierou podieľa realizácia nepretržitého vzdelávania, rôzne formy vzdelávania. Úlohy komunikácie pri rozvoji znalostí v podniku. Význam akčného učenia.