Komerčný poistný trh v Slovenskej republike - Pastoráková, Erika, 1972-
Poistný trh v Slovenskej republike a jeho začlenenie do poistného trhu Európskej únie. Zákon č. 8/2008. Z z.o poisťovníctve. Právne akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie. Slovenský poistný trh je od 1.5. 2004 súčasťou jednotného poistného trhu EÚ. Vývoj poistného trhu ako nevýrobného odvetvia. Analýzy pomeru životného a neživotného poistenia.