Poistiteľnosť rizika teroristických útokov - Marko, Peter
Terorizmus ako celosvetový problém. Rozdiel medzi teroristickými útokmi a inými kriminálnymi činmi. Riziká poistného sektora vyplývajúce z terorizmu. Poistné náhrady vyplatené za škody po teroristických útokoch. Úloha vlády pri krytí teroristických rizík. Podpora poistného trhu a dostupnosť poistenia proti teroristickým rizikám.