Všeobecná a špeciálna alokácia osobitných práv čerpania v rámci MMF - Maskaľ, Ján
Osobitné práva čerpania - SDR. Charakter SDR. Prvá a druhá všeobecná alokácia SDR. Dôvody a predpokladaný vplyv všeobecnej alokácie. Mechanizmy likvidity SDR. Úloha NBS pri alokácii a možné využitie alokovaných SDR.