Klimatické zmeny a ich vplyv na možnosti poistenia - Majtánová, Anna
Dopady klimatických rizík na jednotlivé poistné odvetvia. Katastrofické udalosti na geografických územiach a poistné produkty. Poisťovatelia a riziká súvisiace s prírodnými katastrofami. Aspekty na ktoré vplývajú klimatické zmeny. Možnosť poistenia klimatických zmien.