Možnosti a výhody podnikania prostredníctvom holdingu v SR chýbajúca domáca legislatíva nie je prekážkou vytvárania holdingových štruktúr - Harumová, Anna, 1955-
Na Slovensku je množstvo spoločností, ktoré pri podnikaní využívajú formu holdingu, aj keď legislatívne holding u nás nie je upravený - nemáme zákon o holdingu. Typy holdingu. Holdingy a daňové raje. Riadenie holdingu. Výhody holdingu.