Medzinárodná iniciatíva na zvýšenie zdrojov Medzinárodného menového fondu - Országhová, Lucia, 1982-
Popis štandardného mechanizmu poskytovania zdrojov Medzinárodného menového fondu a dopad krízy na jeho likviditu. Medzinárodná iniciatíva na zvýšenie zdrojov MMF, v krátkodobom horizonte prostredníctvom bilaterálnych dohôd o pôžičke, resp. o odkúpení cenných papierov MMF, a v strednodobom horizonte prostredníctvom rozšíreného nástroja New Arrangement to Borrow (NAB).