MMF a svetová finančná kríza - Sedláček, Petr
Impulzy pre reformu MMF. Dlhová kríza - 80. roky 20. storočia. Nová generácia finančných kríz 90.roky 20. storočia. Mexická kríza. Ázijská kríza. Súčasná finančná ekonomická kríza. Mandát MMF. Finančná úloha MMF.