Výnosová metóda v znaleckej praxi - Hrvoľová, Božena
Výnosová metóda ohodnocovania podnikov založená na hodnote budúcich príjmov z podnikateľskej činnosti. Modely free cash flow a ich odlišnosť. Vzorec kľúčových generátorov hodnoty a jeho podstata. Alternatívne výnosové metódy. Spojenie cash flow s výnosom investovaného kapitálu. Výber modelu a zámery managementu.