Rating ako determinant kapitálovej štruktúry a hodnoty podniku - Polednáková, Anna, 1957-
Pomer vlastného a cudzieho kapitálu podniku. Rating ako dôležitý faktor ovplyvňujúci kapitálovú štruktúru podniku. Úverový rating a prístup na úverový trh. Manažment a rozhodovanie o kapitálovej štruktúre podniku. Volatilita ako následok zníženia úverového ratingu.