Nezamestnanosť a aktívne opatrenia na trhu práce v kontexte globálnej finančnej a hospodárskej krízy - Rievajová, Eva
Vývoj ekonomiky a trh práce v SR podmienkach hospodárskej krízy. Opatrenia na trhu práce na zmiernenie dosahu ekonomickej krízy. Podpora motivácie pri hľadaní a prijatí zamestnania.