Manažment podnikov cestovného ruchu na medzinárodnom trhu v období globálnej krízy - Novacká, Ľudmila, 1953-
Globálna hospodárska kríza a cestovný ruch. Dopyt znížil záujem o určité produkty v cestovnom ruchu a začal vyžadovať produkt, ktorý naplní funkciu služby v podmienkach nižšej ceny, resp. nižších výdavkov.