Income Distribution Model in the Slovak Republic Using the Household SILC Data - Sipková, Ľubica, 1962-
Kvantilový prístup k modelovaniu príjmu. Riešenie modelovania s pdfs. Gamma-Pareto koncepční kvantilový model DHI-2004. Nevhodný účinok OECD2 ES pre DHI analýzu na Slovensku. Semilineárne Lognormálne-Pareto Q-modely DHI per capita pre 2005 HTyp.