Vplyv vývoja na medzinárodných komoditných trhoch a ekonomická kríza: príčiny a dôsledky - Baláž, Peter
Vývoj na komoditných trhoch a ich vplyv na ekonomickú krízu. Základné charakteristiky príčin nárastu cien komodít. Analýza vplyvov vyvolávajúcich rast cien energonosičov.