Vplyvy zavedenia eura na export - Bačišin, Vladimír
Rozhovor s vedúcim Katedry medzinárodného obchodu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave o tom, ako sa prejavilo zavedenie eura v zahraničnom obchode SR, čo sa zmenilo v zaistení kurzového rizika po zavedení eura, či môže pomôcť slovenským podnikom poistenie rizika pri obchodoch s rizikovými krajinami, či môže pri exporte pomôcť slovenskému podniku vytvorenie spoločného podniku v krajine, do ktorej smerujú tovary a služby.