Povinná dokumentácia transferového oceňovania - Luknárová - Kutišová, Dalila
Dokumentácia transferového oceňovania - súbor dokladov a informácií, ktoré preukazujú spôsob tvorby cien v kontrolovaných transakciách. K čomu slúži dokumentácia. Obsah dobrej dokumentácie - súbor analýz rôzneho druhu. Analýza daňovníka. Analýza priemyselného odvetvia a trhu. Politika transferových cien. Analýza obchodných stratégií. Funkčná analýza. Analýza rizík. Dokumentačná povinnosť od 1. januára 2009. Využitie porovnateľných údajov z iných krajín. Aktuálnosť porovnateľných údajov, frekvencia aktualizácie.