Zlé odbočenie európskej finančnej regulácie hľadanie rovnováhy medzi národným a nadnárodným dohľadom nad finančnými trhmi - Berglof, Erik
Európska únia reaguje na stretnutie predstaviteľov skupiny G-20 v Pittsburghu. Plán globálnej regulácie finančných trhov. Európska rada pre systémové riziká (ESCR) a tri nové úrady EÚ pre dohľad nad finančným trhom. Vytvorenie celoúniového regulačného systému pre finančnú integráciu v Európe.