Premena vkladu a základného imania z korún na euro návrh na zápis zmien do obchodného registra treba podať do konca roka - Bystrická, Katarína
Návrh na zápis premeny vkladu a základného imania zo slovenskej meny na menu euro. Bez premeny na euro ďalšie zmeny registrový súd nevykoná. Po prvom januári 2010 premeny spoplatnené cez zmenový formulár.