Recenzia na vysokoškolskú učebnicu - Novák, Jaromír, 1978-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu: Administratíva a korešpondencia: Písomná komunikácia v hospodárskej praxi. Učebnica je určená študentom vysokých a stredných škôl, učiteľom a ďalším čitateľom. Je rozdelená do deviatich kapitol, ktoré vytvárajú logicky štruktúrovaný a prehľadný text a obsahovo pokrývajú takmer celú hospodársku činnosť podniku.