Drogová problematika v současném světě: Nejenom předmět studia politické geografie - Krulík, Oldřich
Omamné a psychotropné látky ako téma medzinárodnej politiky. Dokumenty Organizácie spojených národov (OSN) o medzinárodnej kontrole drog. Odhady, týkajúce sa užívania drog v Európskej únii, Nórsku, Turecku a Chorvátsku u populácie vo veku 15-64 rokov. Drogy a dnešný svet. Drogy v Českej republike.