Mexiko a problematika obchodu s drogami - Hrabálek, Martin
Rast moci mexických kartelov ovládajúcich obchod s kokaínom. Súčasná podoba mexickej drogovej scény. Mexiko - tranzitná krajina pre narkotiká. Reakcia vlády. Korupcia - problém v rámci boja proti drogám. Spolupráca s USA. Slabé ústredné inštitúcie.