Vplyv finančnej krízy na účtovníctvo a zdaňovanie podnikateľských subjektov - Solík, Ján
Globálne dosahy finančnej krízy na účtovníctvo podnikateľov. Zmeny v daňovej a účtovnej legislatíve SR v dôsledku finančnej krízy.