Hriechy komunikácie správne vedený rozhovor vám pomôže presadiť sa a riadiť iných - Burák, Emil
Umenie komunikovať spočíva v čítaní. Štandardné situácie a etické normy. Najčastejšie komunikačné hriechy. Predpoklad pre vytvorenie koordinácie a znižovanie konfrontácie. Tréning komunikačných zručností a schopnosť vedieť počúvať.