Analýza kritérií výberu informačného systému pre malé a stredné podniky - Romanová, Anita, 1973-
Analýza kritérií a návrh modelu rozhodovacích kritérií výberu IS, ako aj ich využiteľnosti pri výbere vhodného informačného systému pre kategóriu malých a stredných podnikov v ekonomickej praxi.