Analýza príčin rozdielov medzi kritériami na výber informačného systému a aplikáciou týchto kritérií v praxi - Žiar, Daniel
U malých a stredných podnikov sa prejavuje rozdiel medzi kritériami na výber informačného systému a aplikáciou týchto kritérií v praxi. Príčiny neefektívneho výberu informačného systému. Význam modelu rozhodovacích kritérií na výber informačného systému pre malé a stredné podniky sa bude postupne zvyšovať nielen pre ekonomickú teóriu ale aj pre ekonomickú prax.