Popísanie dôležitých kritérií a ukazovateľov výberu informačného systému podniku - Bodiš, Miloš
Ukazovatele (metriky) použitia, prevádzky a inovácie IS/IT. Manažérske kritéria výberu projektu zavedenia alebo zmeny IS/IT podniku, nástroje na sledovanie a overenie týchto kritérií. Technicko-organizačné kritériá. Finančné kritériá. Nákladové a ziskové kritériá hodnotenia efektívnosti. Model metrík pri hodnotení efektov z inovácie IS/IT.