Ako vplýva rozvoj podnikových informačných systémov na zmenu charakteru práce manažérov - Hanák, Róbert, 1979-
Identifikácia zmien a prínosov, ktoré priniesli podnikové informačné systémy do manažérskej práce. Subjektívne chápané pozitíva a negatíva.