Intuitívnorealistická filozofia psychológie - Šulavíková, Blanka
Názory intuitívnych realistov na problematiku filozofie psychológie. Odpovede filozofov S, Felbera a I, Hrušovského kritizujúcich názory O, Losského a J, Diešku. Intuitívna psychológia ako dobrovoľná kooperácia psychických činností tela a ľudského "Ja". Empirické metódy reálnych vzťahov vonkajšieho sveta.