Základy účetnictví. Oceňování - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z čísla 11/2009. Ocenenie a účtovné zachytenie vyrábaných aktív. Špecifiká ocenenia pohľadávok a záväzkov. Účtovné zachytenie u dodávateľa v roku xxx1. Dôsledky rozdielnosti prístupov IFRS a českých predpisov sú zjavné. Príklady. Pokračovanie.