Vybrané súvislosti dosahu hospodárskej krízy a riadenia kvality - Mizla, Martin, 1955-
Kvalita ako jeden z hlavných faktorov, ktorý vplýva na rozhodovanie zákazníka pri nákupe a voľbe produktu. Náklady na kvalitu. Prístupy k deleniu nákladov na kvalitu. Náklady na kvalitu a citlivosť podniku.