Vybrané prejavy spotrebiteľského správania sa v období globálnej hospodárskej a finančnej krízy - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vstup Slovenska do eurozóny v kontexte maloobchodu a spotrebiteľa. Príspevok na zošrotovanie automobilov a preferencia značiek. Závery týkajúce sa spotrebiteľského správania sa pri uplatnení príspevku na zošrotovanie automobilu.