Štruktúra podnikateľského sektora Slovenska - Gabrielová, Herta
Posúdenie štruktúry podnikateľského sektora na Slovensku. Pozícia zahraničím kontrolovaných podnikov v nefinančnom podnikovom sektore Slovenska. Miesto malého a stredného podnikania v ekonomike Slovenska.