Možnosti a problémy rozvoja spolupráce medzi univerzitami a praxou v pedagogickej oblasti - Strhan, Rastislav, 1968-
Analýza spolupráce vysokých škôl a praxe v pedagogickej oblasti. Skúsenosti autora z dlhoročného pôsobenia na Ekonomickej univerzite v Bratislave a skúseností získané z pilotného projektu Leonardo da Vinci Networking in Higher Education- Industry v rokoch 1999-2001 a pri organizácii výmenného seminára študentov Ekonomickej fakulty Univerzity Martina Luthera v Halle-Wittembergu (2001-2005).