Problematika stanovenia hodnoty holdingu - Harumová, Anna, 1955-
Základné druhy vnútroholdingových tokov kapitálu. Štruktúra holdingu a jeho druhy. Stanovenie hodnoty holdingu v Slovenskej republike. Ohodnocovanie holdingu podľa IVS (International valuation strandards). Ohodnocovanie majetku holdingu podľa EVS (European valuation standards). Prehľad holdingových spoločností a skupín podnikov na svete v súčasnosti.