Podnikateľské prostredie očami podnikateľov - Bačišin, Vladimír
Slovenská obchodná a priemyselná komora (SOPK) každoročne vyhodnocuje stav podnikateľského prostredia. Existencia určitých trendov v názoroch podnikov na podnikateľské prostredie. Faktory ovplyvňujúce stav podnikateľského prostredia. Pozitíva a negatíva opatrení vlády na podporu podnikateľského prostredia. Hodnotenie trhov EÚ, eurofondy. Hodnotenie krízy.